Benvinguts la nova Botiga del TRAM, on trobaràs originals i variats productes que promouen els mateixos valors afegits que el TRAM ofereix als seus viatgers cada dia: comoditat, funcionalitat, i sobretot, la cura i preservació del medi ambient.

Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’oferir productes relacionats amb el TRAM per aquelles persones que valoren els beneficis que aquest mitjà de transport  suposa per a elles i pel seu entorn i que, per aquesta raó, volen que el TRAM formi part de les seves llars i del seu dia a dia.

Si encara no coneixes el TRAM..

TRAM és una empresa de transport públic que gestiona les dues xarxes actuals de tramvies a la Regió Metropolitana de Barcelona, el Trambaix i el Trambesòs.

El TRAM treballa per oferir el millor servei als viatgers que diàriament utilitzen el tramvia per desplaçar-se de manera ràpida, còmoda i segura. El servei ofert vol ser eficient, respectuós amb el medi ambient i amb la societat. D’aquesta manera. fem que les persones gaudeixin de forma cívica, mentre les transportem eficientment d’una manera respectuosa amb la societat i el medi ambient.

TRAM opera en 56 estacions, repartides en 6 línies -29km en el seu conjunt-, i gaudeix d’una plataforma pròpia de circulació.

El TRAM ha aconseguit:

  • Emetre 22.000 tones menys de CO2 que altres mitjans de transport
  • Ser escollit principal mitjà de transport per cinc milions d’antics automobilistes.
  • Ser un dels projectes en el qual la inversió pública ha estat més rendible.
  • Cohesionar barris que estaven separats: De La Mina al Besós.
  • Superar el mur que separava Cornellà de Barcelona.
  • Transportar a més de 2 milions de viatgers.
  • disminuir el nivell de vibracions i sorolls gràcies a la construcció del TRAM amb materials lleugers i l’ús de l’electricitat.
  • Urbanitzar de 800.000m2 d’espai: Un tramvia transporta els mateixos passatgers que dos autobusos o 174 cotxes.

Si vols saber-ne més, visita la pàgna web del TRAM aquí

Gràcies a tots per la vostra visita! Us desitjem una feliç compra!

 L’equip de La Botiga del TRAM