Benvinguts a la Botiga del TRAM, on trobaràs originals i variats productes que promouen els mateixos valors afegits que TRAM ofereix als seus viatgers i viatgeres diàriament: comoditat, funcionalitat i, sobretot, la cura i preservació del medi ambient.

Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’oferir productes relacionats amb el tramvia per aquelles persones que valoren els beneficis que aquest mitjà de transport  suposa per a elles i pel seu entorn i que, per aquesta raó, volen que TRAM formi part de les seves llars i del seu dia a dia.

Si encara no coneixes TRAM

TRAM s’encarrega de la gestió del sistema tramviari Trambaix i Trambesòs de la Regió Metropolitana de Barcelona amb l’objectiu que les persones puguin gaudir d’un servei de mobilitat eficient i respectuós amb la societat i el medi ambient. Oferim un transport de qualitat en els gairebé 30 milions de viatges que es fan en un any en les dues xarxes i que donen servei a 9 municipis de la Regió Metropolitana de Barcelona. TRAM va entrar en servei ara fa 15 anys i s’ha consolidat com un important mitjà de transport dins de la Regió Metropolitana de Barcelona, millorant la mobilitat de les persones usuàries del transport públic. Amb dues xarxes -Trambaix i Trambesòs- i gairebé 30 quilòmetres en servei, el tramvia ha millorat la connexió de les ciutats per les quals circula i ja ha realitzat més de 330 milions de viatges durant els quinze primers anys de funcionament.

És el transport públic més ben valorat per les persones usuàries segons l’enquesta que realitza l’ATM anualment (EMEF, Enquesta Mobilitat En dia Feiner). A més, segons l’enquesta de satisfacció de la companyia, l’Índex de Qualitat Percebuda (IQP) per part de les persones usuàries supera la puntuació de 8 sobre 10 en les dues xarxes que opera.

Si vols saber-ne més, visita la pàgna web de TRAM

Gràcies per la teva visita! Et desitgem una feliç compra!

 L’equip de La Botiga del TRAM